0   /   100

Parlem Contemporani? Sessió 23

Scroll Down

Obrim els ulls i punt.

Pintura més vídeo art.
Intervenció performàtica durant l’obra.

La obra

Aquesta obra vol posar èmfasi a dues vessants. En l'àmbit tècnic, uneix diferents disciplines que l'artista ha après durant el seu bagatge com a dissenyador; el dibuix i la projecció audiovisual, entre altres. En l'àmbit conceptual, vol expressar una sensació: vivim amb els ulls tancats, condicionats pels estereotips i els estigmes socials, els quals tenim fortament arrelats, perseguint així la consciència col·lectiva.

La instal·lació consta d’una pintura acrílica de grans dimensions on posteriorment s’hi integraran audiovisuals amb tècniques mapping. Durant la reproducció, hi haurà una intervenció performàtica que interactuarà amb el públic i l’obra.

Si Flota Es Bruja

Col.lectiu artístic i performatiu format per Ainara Garcia, Marta García i Loles Santana, encarat cap al moviment i la importància del cos.

Desenvolupem propostes espontànies i vivencials. Investiguem a partir del moviment lliure i cerquem la manera de resignificar l'entorn.

Som dones encarnades en cossos que es mouen a ritme d’energies que emergeixen dels nostres interiors. Ens deixem portar pels presagis, els auguris i els fantasmes; tot dansant en rotllana, com bruixes volàtils.